Sunday, March 22, 2009

Kecantikan Dari Dalam

Untuk mak nyah-mak nyah yang tertanya-tanya apakah pil atau supplement yang baik untuk kecantikan, maka di sini mak ingin perjelaskan antara obat-obat yang bersesuain, tetapi terlebih dahulu, di harapkan agar, obatan ini diuji terlebih dahulu,kalau-kalau ada yang alergik, mapus nanti di buatnya. Dan jangan lupa, periksa label dan pentingkan kualiti ye, jangan nak murah aje, kang rosak organ-organ dalaman korang, barulah korang nak nyesal kan. Tak guna dah masa tu.Masa tu yang paling sesuai untuk korang adalah, bertaubat ye.

Ok lah, ini adalah antara supplement yang boleh di ambil untuk menyerlahkan kejelitaaan anda sebagai pondan yang berjaya:

1) Evening Primerose Oil: Pil ini boleh didapati dari mana-mana farmasi yang berhampiran. Pil ini adalah sangat baik untuk kecantikan kulit, kuku dan rambut. Kalau nak lagi cantik, sapulah losyen kulit, losyen kuku setiap hari, dan gunalah perapi, syampu dan minyak panas yang besesuaian dengan kulit anda. Pil ini juga dapat menyeimbangkan hormon di dalam badan kita sekaligus merupakan antioksida yang terbaik.

2) Vitamin B dan C: Vitamin B adalah baik untuk mata, kulit dan rambut. Ianya juga untuk meleraikan tenaga dalam badan, lepas makan vitamin B, cergas lah mengapom ye. Manakala Vitamin C pula bagus untuk mengekalkan keanjalan kulit. Tegang je kulit tu dan halus ye. Antara lain, anda boleh lah menggunakan cara suntikan di bahagian belakang, iaitu suntikan collagen dan Vitamin C dari mana-mana klinik ya. Lepastu, lihatlah mak nyah yang baru lahir, cantik, kulit seperti bayi. Kalo nak tahu, mana klinik yang ada buat suntikan ni,dan berkualiti, plus murah lak tu, just drop your phone number k..

3) Pil Hormon: Mak bukan nak cakap ape, jenuhlah mak nyah - mak nyah kat malaysia ni duk cari pil hormon yang terbaik. Ada tu yang makan pil hormon pencegah hamil berharga RM 3.50. Pondan sedih la katakan. Tak berduit kan, nak banyak duit kene menjalang pulak. Dah menjalang, kena operasi lak, masuk lokap. Itulah nasib mak nyah kita. Kalo nak ikutkan, Diane35 dan Yasmin adalah yang terbaik. Tetapi ini tidak cukup untuk dapatkan tetek yang besar secara natural dan luruhkan bulu-bulu anda.

4) Pills for Tranny: Pil ini mana-mana pun tak dapat. Hanya mak yang ada, mak adalah sebagai dealer. Hasilnya adalah terbaik, mengalahkan semua pil yang mahal atau murah. Imported ye. Mak Nyah yang di Amerika tu telan pil inilah untuk transform menjadi perempuan sejati. Tetek dan bontot besar, kulit yang cantik dan pengurangan bulu, secara natural. Dari dalam ye. Tak payah nak operate buh silikon, atau pergi ke klinik untuk laser kan bulu-bulu tu. Tapi ubat ni memang mahal. Kepada mak nyah yang tak nak lelaki-lelaki mereka lari, atau ingin menambahkan income, silalah letakkan nombor telefon anda dibahagian comment. Mak akan hantar direct ke rumah, sekaligus menjadi consultant anda.


Cukuplah 4 pil ini sahaja buat tatapan umum. Sebenarnya kecantikan ini bermula dari duit. Banyak duit, banyaklah cantiknya. Ada sebarang komen, silakan letak no. tel anda, mak yang akan hubungi anda ya..

Selamat mencuba!

127 comments:

  1. nak tau mane nak dapat Pills for Tranny

    brapa harga

    0179005507

    ReplyDelete
  2. nak tau mane nak dapat Pills for Tranny

    nak cantikkan kulit jer x nak tetek besor. bontot besar ok. cam ner r.

    jenama pil hormon jual kt malaysia pew yew

    0179771742

    ReplyDelete
  3. nak tengok telemovie nyah gi kat....
    http://hazis.wordpress.com/movie

    ReplyDelete
  4. cik mon diane 35 tu nak kene ambik brapa kerap ye? sy ni org baru nk cube? n brapa lame br bole tgk kesan nye ye mak hayyam? tolong la ye..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. hi im interested wu=if pills 4 tranny... i want to hav it.. plzz giv me a call at 012 8821290..
    im waiting 4 u wif hope 2 transform me as wats i want.. plzz help me on dis..

    tq..

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. saya nak try gak pill of tranny tu. ini phone saya 0125767167

    ReplyDelete
  9. Hi. I'm intersted with pills for tranny... Pls sms me 0123576962. Tq

    ReplyDelete
  10. Hi. I'm intersted with pills for tranny... Pls sms me 0133193891. Tq

    ReplyDelete
  11. Hi Amanda, im interested with pills for tranny, pls contact me 012 9144521

    ReplyDelete
  12. hi elle here...i wanna how much for pill for tranny? do i still have to take hormones if i take that pill? 0102155373...elle

    ReplyDelete
  13. nak juga pills for tranny, please contact me 012-5356435

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. i would like to know about the pills 4 tranny...0132428508

    ReplyDelete
  16. hey..i tertarik dengan no.1and no.4,if i would to buy it..izit suitable with a girl?becoz i'm a girl,but have a problm with my skin.please email me.naranazurah@gmail.com or nara_nazurah@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. sy sgt tertarik dgn Pills for Tranny tu..
    brape harge die? cmne nak dpt?
    sms kat 0127780827

    ReplyDelete
  18. Nyah, makcik nak try Tranny juge..019-3806765

    ReplyDelete
  19. juz nk tnye,,pompuan sejati bley gune x yg no.4 tu n dy xde effect kt dri ke?..juz email to me..achikpoklong@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. hi uolss...i berminat ngan pill tranny..
    send me the information k... tQ (0175389157)

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. hye, I berminat ngn pill 4 tranny tu.... Send me info ye... 0129249474 wanie..

    ReplyDelete
  24. mak nak jugak tapi yg hilang kan jambang n misai je nie email mak XTRAavanza@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. slm. nak tau gak psl pills for tranny tuu.. tuk masalah kelebatan bulu nieh. hahaha. leh yer.. time ksihh.. 0136334582

    ReplyDelete
  26. boleh sy nk beli Pills for Tranny...
    azuyss@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. hye.i nak tau psl pil for tranny tu.got side effects x?brape?mcm mane nk beli?do email to diana.ahmad27@gmail.com

    thanks!

    ReplyDelete
  28. Mak pill for tranny tu nnt pm myoll yek0132118412

    ReplyDelete
  29. mak, text me about price of Pills for Tranny and hormon tu.. text me asap, k?
    0179356411-

    ReplyDelete
  30. saye berminat dengan pill for tranny..berape harga satu?..please call 012-3523905

    ReplyDelete
  31. i minat please sms me 0172739007 mimi

    ReplyDelete
  32. i minat dgn pill for tranny...0125042228-melinda

    ReplyDelete
  33. pills for tranny
    let me knw the details...
    kalao makan pills tranny boleh ke bulu2 kita kurang dan kulit solf mcm perempuan dan juga more ladish?boobs ada berubahan x?

    makan ubat ni boleh gemuk tak...???,,,,

    pls reply me asap...tq
    010-2000136

    ReplyDelete
  34. hye nak try jugak pills tranny 2.....berapa harganye ek...0128569450

    ReplyDelete
  35. nk jgk, nk jgk... 0145099331... sms me please!!!!
    i'm from kemaman.. wt is da procedure? cne nk byr? cne nk mkn? sblm @ slps mkn ncik?

    ReplyDelete
  36. Nk pill trany,ira 0128275054

    ReplyDelete
  37. kalau i nak Pills for Tranny tu, berapa harga dia ek? ada side effect tak mak?
    Call me 0139125063
    Deen

    ReplyDelete
  38. Pm price tranny.. 0197789541

    ReplyDelete
  39. msg sya mak pills tranny,,,0148925285...jgn lupe mak...

    ReplyDelete
  40. Pills Tranny pls...01119579531 @ adicoco_89@yahoo.com thanks..

    ReplyDelete
  41. hi...nak tau yg no 4 tu..kat mana boleh dpt
    0125838352

    ReplyDelete
  42. salam sis .. sy nak try pil ti boleh nampak kesan dalam masa bape bulan eyh ???

    call me asap :)
    0172625441

    ReplyDelete
  43. Nk jugalah try pil hormon n tranny..mcmne?? Reply pless..no 0194850407

    ReplyDelete
  44. am intrested wit tranny pills...can u tell me the price..everything about it...kindly sms me@0124130353@0143082545 thanx

    ReplyDelete
  45. Im intrested wit tranny pills.. Can u call me n how the price? I have no clinic yang u sebut just now.. So cheap n effective in a day.. Kindly please call me as soon asa posible.. 0173777605.. Maggie

    ReplyDelete
  46. I'm interested with a tranny pills...this is my number, 0165859499...

    ReplyDelete
  47. hai...i nak order pil tranny.email me ya
    erin_RiNa1414@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. yunk..untuk pompuan boleh? nak kulit cantik je ;),sg me blh? 0176052386

    ReplyDelete
  49. Hi. Nak order tranny pills. Pls email me at anna.marina87@gmail.com. Thanks

    ReplyDelete
  50. hi.....i am a girl.. Interested wit all the hormone capsules u mentioned above. Pls drop me email ASAP...@
    avengedx_81@ymail.com

    I hv major problm wit my skin and my body (figure), I heard this hormone pills r really amazing n it works like magic. Everyone dreams to b perfect...rite. All we need is extra efforts n nvr gv up. Tqvm..pls advice

    ReplyDelete
  51. Nak order ASAP pls email me mimiko_rainbow@yahoo.com
    Tq!

    ReplyDelete
  52. nyah... nk order gak pill for trainny tu... sms kat mummysha@gmailcom

    ReplyDelete
  53. saya nak tahu harga pill of tainny , brp harga
    sms saya 0192581812

    ReplyDelete
  54. Sy minat nak try pil for tranny tu..btw sy xpenah mkn apa2 lg pil hormon..klu sy mkn pil tu akan ambik masa bape lama utk sy jd gurl?plz info me asap..nira.
    019-6271404

    ReplyDelete
  55. saya ni pompuan mak.. tapi bulu kaki lebat. kekadang tengok mak nyah yg lain cemburu sangat. kaki cantik. Pill for Tranny tu nak taw boleh tak pompuan makan? Text me 0199938193

    ReplyDelete
  56. Interested in pil for tranny.. pm price.. 0133277436

    ReplyDelete
  57. Sy sorg pmpuan dan tertarik tuk pill for tranny for my young sister, she's now dlm transformasi to be as she shud born as earlier lg, we are family trpaksa support because she find his self born in the wrong body, just nak share info pill for tranny to chemical dia Spironolactone ke? Because my sista took Marvelon + Spironolactone, but the just PM me price --> irina_shafira@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. hai,dear.akk pmpuan tp berminat nak guna pill for tranny nie.nie email akk fadhlianabaharin@yahoo.com.no tipon 0132586596

    ReplyDelete
  59. hi..sy berminat dgn pil ni..leh drop details n cara order to ieza_jb@yahoo.com ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. or send detail to email sy
      lyaaliyahyana@gmail.com , tq

      Delete
  60. sy sgt tertarik dgn Pills for Tranny tu..
    brape harge die? cmne nak dpt?
    sms kat 0177700144

    ReplyDelete
  61. nyah,... mak tertarik ngan pill tu la... rite now mkn yasmin... tp mak xnk tetek besar sngt...
    0195026092

    ReplyDelete
  62. Saya nak pill for tranny
    SMS ASAP 0198192782

    ReplyDelete
  63. sy gurl n ada mslh kulit..body pon xde shape...
    interested dgn pills tranny...
    bole dpt more info...???
    nainanair23@gmail.com

    ReplyDelete
  64. sms me the price for tranny pill
    0124994978

    ReplyDelete
  65. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  66. hi.still ada ke? plz pm. tq..
    013 3908096

    ReplyDelete
  67. hi pm sy tentang::: Pills for Tranny..tq

    0172532324

    ReplyDelete
  68. Hye... I'm emily.. very interested with tranny pills.. Pls do contact me at 013-7793858

    ReplyDelete
  69. im interested pil tranny 0194932003

    ReplyDelete
  70. Hi i am gurl..i just nk kulit cantik n fewless mcm nyah2 tu...blh ke "perempuan sejati" amik..text me/ whatsup 0197910063-aleza

    ReplyDelete
  71. pil tranny tu apa sbnarnye?menarik gak...0179940384-mel.

    ReplyDelete
  72. hai.. saya 'orang baru' dalam 'industri'.. ingin tahu maklumat dan harga pil for tranny h/p 0142432809 email EverdYang@gmail.com.. from-Nurul

    ReplyDelete
  73. i women, blh tak i nak tahu how much harga pill tranny tu n cara pemakanan dia.berapa lama makan baru blh nampak boobs tu besar?ada effect tak if women yg makan?please email me at sygbuncit@yahoo.com
    thanks

    ReplyDelete
  74. Gosh, im so interested with the pills, text or whatsapp me at 016-953-4311

    ReplyDelete
  75. nak jgak yg tranny tu 0137476636

    ReplyDelete
  76. Berminat dgn Pil Tranny..So nk tau info lanjut.. URGENT.. Plz cal atau whatsapp me : 012-6856598 ~ Qaseh

    ReplyDelete
  77. Pls sms mak segera! Mak nk jugak tetek bsr! Matilah...

    013- 311- 34 16

    ReplyDelete
  78. sampai sudah la menunggu nak call... bulu tak luruh, rambut yang luruh.. adoyaii...

    ReplyDelete
  79. 0196764544. .plzz..pills 4 tranny..I want..

    ReplyDelete
  80. cmne nk dpt pill 4 tranny tu?? email me detail ye kat "rei2shinozaki@gmail.com" ...thnx..

    ReplyDelete
  81. hye friends.. saya berminat la... boley email ke email saya
    yeon_amsalie@yahoo.com @ 0198974847

    ReplyDelete
  82. i berminat lah nyah..tolong bgtau bapa pills for tranny tu? 0163961545

    ReplyDelete
  83. saya berminat utk membeli\email saya
    nooraishah@vmeprocess.com
    016-3821978 (isha) asap

    ReplyDelete
  84. uols, mak sebagai pharmacy student, cadangkan agar uols letak ingedient pills for tranny tu. mak tahu ramai pondan2 nak, tapi kena elok2 tahu ada ape dalam tu and buat research dulu. for instant, diane35 tu high risk untuk causing people to have deep vein thrombosis (DVT). baca kat sini. http://www.tga.gov.au/safety/alerts-medicine-diane-35-130205.htm

    so buat research baik2, and pilih yang paling bagus. selamat menjadi cantik uols!!~

    ReplyDelete
  85. interested pills for tranny..014-9486538..

    ReplyDelete
  86. M GURLZ, but wanna to try..plss email me for detail zatyzaty05@gmail.com

    ReplyDelete
  87. Berminat nak pil tranny... 0195213624 boneka

    ReplyDelete
  88. Nak cube la pill tranny tu ,,,, berapa? Pm kita bole ,, kat what apps ... 0123876102

    ReplyDelete
  89. Mak hayam kite nk pil for trany tu ye... Call zai 0172729963 or Facebook kite search zaireyna zaifudin...

    ReplyDelete
  90. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  91. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  92. Im interested...pm me 0138259697..tq

    ReplyDelete
  93. Pill for tranny tu brp?? Sis, pm me..
    melodychinta83@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  94. Hi dear . SMS me more details about tranny pills. I sekarang tgh makan diane35 tapi mcm lambat sgt sbb ada masalah hormon /: 0129149756 Elle

    ReplyDelete
  95. Mak..saya sangat2 perlukan ubat yang boleh hilang segala misai n janggut2 saya..nak buat laser saya tak ada duit..0124774186

    ReplyDelete
  96. sy berminat nak beli berapa harga tolong sms sy 017-5044093 win

    ReplyDelete
  97. pill tranny tu ok berapa harga 0175044093

    ReplyDelete
  98. Hi,, im interested with pills for tranny, pls contact me 0133506113

    ReplyDelete
  99. Hi i berminat nak tahu psl pil tranny. Msg me 0122541338

    ReplyDelete
  100. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  101. nak jugak 0147324361...serious buyer

    ReplyDelete
  102. send harga pills for tranny
    01126748246

    ReplyDelete
  103. Hi. Im interested dgn pil tranny. Heres my number:0163935569

    ReplyDelete
  104. pm me details for pills tranny modernzsystem@gmail.com

    ReplyDelete
  105. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  106. Hai mak hayam ni pun nk jgk cantikk..0193881241 contact laa I ni k...

    ReplyDelete
  107. pls email sy nana_1202@hotmail.com atau whatsapp saya +6738120297 nak bli gak

    ReplyDelete
  108. Sy tertarik dgn pil yg power tu... call or wasap ditalian 016 2112030

    ReplyDelete
  109. Makkkkkk ... Nak yg Pills For Tranny tuuuu ... Whatsaap Saya boleh x mak ? 0182633279 .

    ReplyDelete
  110. Mak, zifi nk pil for tranny ni no zifi, 0122462820

    ReplyDelete
  111. Mak, pil tranny ni brpa hrga...if normal girl y mkn ada pape side effect x..blh bg detail psl pil ni.pls email to me fblssoul@gmail.com / 0183717804

    ReplyDelete
  112. nak pills for tranny, braper harga, email saya je, cispado@gmail.com,takde handphone,nak jadi perempuan cepat, duit saya ade tapi susah nak dapat pills je, nak bli kat farmasi, dorang tak nak jual aku..

    ReplyDelete
  113. harga utk tranny pils brape??and boleh kew perempuan ambil?? can contact biela75@yahoo.com

    ReplyDelete
  114. Email me islamindah2612@gmail.com

    ReplyDelete
  115. Order pills for tranny please email the details price to my email zoroes@rocketmail.com.

    ReplyDelete